top of page

DESPRE NOI

SC AGRO INTERBRANDS SRL  este o societate relativ tânara, aparuta pe piata locala si zonala a prestatorilor de servicii din domeniul comercializarii si reparatiilor utilajelor agricole , anul înfiintarii acesteia fiind 2016.

Societatea si-a început activitatea cu lucrari de mai mica amploare, dar care prin calitatea executiei si seriozitatea cu care au fost abordate angajamentele contractuale  fata de  clienti, au adus capitalul de încredere necesar  sa o recomande pentru noi colaborari.

Capacitatea organizatiei de a se adapta cu rapiditate cerintelor în continua schimbare ale clientilor si, în general, ale pietei serviciilor din domeniul agriculturii, a dat posibilitatea de dezvoltare intr-o directie pozitiva atat pe parte comerciala cat si tehnica.

De-a lungul timpului viziunile companiei au fost transformate în realitate, acordând prioritate îmbunătățirii calității serviciilor oferite.

Acest lucru a fost posibil în conditiile în care managementul firmei a înteles din primul moment ca unul din elementele cheie ale functionarii proceselor este capabilitatea personalului si ca trebuie sa întreprinda actiuni care sa garanteze permanenta ei concordanta cu cerintele.

SC AGRO INTERBRANDS SRL este o firma dinamica, dornica sa-si consolideze pozitia pe segmentul de piata pe care actioneaza prin servicii al caror element de referinta sa fie CALITATEA.

Faptul ca în prezent compania noastra colaboreaza cu fermieri la nivel national demonstreaza ca directia catre care se îndreapta dezvoltarea firmei este cea buna.

Activitatea SC AGRO INTERBRANDS  se desfasoara în conditiile unei permanente preocupari pentru protectia mediului înconjurator si mai ales pentru a asigura siguranta deplina a oamenilor în actiunile acestora.

bottom of page